Dzikwa Trustin komeat juhlat 25-vuotisen orpojen tukitoiminnan kunniaksi


Liput liehuivat perjantaina 23. helmikuuta Dzikwa Trustin putipuhtaassa ja kauniisti koristellussa toimintakeskuksessa. Kyseessä oli Dzikwa Trustin järjestämä hieno juhla yhdistyksen 25-vuotisen orpojen tukitoiminnan kunniaksi, jota varten paikalle oli kutsuttu lasten lisäksi runsaat 100 vierasta. Kunniavieraana oli Hararen maakuntaministeri Miriam Chikukwa, jonka esitteli alueen kansanedustaja O. Hungwe, ja Suomen suurlähettiläs Timo Olkkonen oli saapunut juhlaan Lusakasta. Mukana juhlimassa olivat myös Espanjan, Kiinan, RomanSian ja Vatikaanin suurlähettiläät, Suomen kunniakonsuli Jim Ward ja Sally Ward, Hararen suomalaiset, edustajat Ruotsin ja Palestiinan lähetystöistä, Hararen opetustoimen johtaja C. Kateera, UNESCO edustaja, MEFMIn johtaja Tri C. Fundanga, yhdistyksen hallituksen jäsen Roy Siljamäki sekä lukuisia yhteistyökumppaneita.

Juhlapuheiden lomassa Dzikwa kuoro, marima- ja tansissiryhmä viihdyttivät juhlakansaa vauhdikkaalla esityksellä. Zimbabwen Aids orvot ry:n perustaja Seppo Ainamo kuvasi puheessaan koko toiminnan kaaren vuodesta 1993 nykyhetkeen ja lopuksi Arkkipiispa Marek Zalevski siunasi toimintakeskuksen ja toiminnan. Zimbabwen TV kuvasi juhlan ja näytti uutispätkän jopa illan pääuutisissa sekä monta toistoa sunnuntaina. Saimme paljon hyvää julkisuutta!

Seuraavat juhlat järjestetään Helsingin Musiikkitalon alalämpiössä 13.4 klo 14-17 Juhlaseminaarin muodossa. Ilmoittautumiset ja ohjelman löydät täältä.