Kiitos kuluneesta vuodesta!


Maita-basa vuoden 2017 kummeille ja tukijoille, kummivieraille ja vapaaehtoisille! Lämmin kiitos kaikille erityislahjoituksia antaneille, joulun lahjakortteja ostaneille sekä kevään globaalikasvatuskiertueen kumppaneille. Saimme paljon aikaan tänä vuonna ja voimme olla iloisia yhteisistä ponnistuksista Dzivarasekwan orpolasten hyväksi.

Joulukuu huipentui monenlaiseen juhlintaan

Dzikwan kuoro ja marimbaryhmä esiintyivät 1.12.2017 Suomen suurlähettilään vastaanotolla Hararessa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja itsenäisyyspäivänä 6.12. ryhmämme esiintyi Lusakassa lähetystömme isossa juhlassa. Maamme-laulu ja Finlandia-hymni soljuivat kauniisti. Oili & Seppo edustivat yhdistystä Linnassa. Dzikwan kuoro on monitaituri – kuoro kajautti Romanian kansallislaulun romaniaksi heidän juhlassaan 4.12. Hararessa. Juuri ennen lomia 9.12. lapsille järjestettiin toimintakeskuksessa kunniakirjojen ja suoriutumispalkintojen jako, joululounas ja joulujuhlat!

Yhdistyskokous 16.1.2017

Ohessa yhdistyskokouksen vahvistama vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Jäsenmaksu pysyy ennallaan ollen €40/hlö ja yleiskummien vuosimaksu on ennallaan €150/hlö. Muuten kummimaksut nousevat 10 eurolla: ala-aste €410; yläaste €540 ja lukio €710.

Kalentereihin jo nyt

Juhlistamme tukitoiminnan 25 vuotta järjestämällä juhlaseminaarin perjantaina 13.4.2018 Helsingissä. Teemana on: Kehitysmaan tyttöjen ja nuorten koulutus & rauhantyö. Suomen ulkoministerin nimittämä Rauhanvälityksen Erityisedustaja Jutta Urpilainen on lupautunut juhlapaneelin puheenjohtajaksi.

Mukavaa Joulunaikaa & Hyvää Uutta Vuotta,

Oili, Seppo ja Zimbabwen Aids-orvot ryn hallitus