Anna lahjakortti


Annetun lahjan aina tarvitse olla aineellinen. Antamalla lähimmäisellesi lahjakortin Zimbabwen Aids-orvot ry:n hyväksi, iloinen mieli on taattu! Lahjakortin avulla autat istuttamaan puita kestävän kehityksen aatteiden mukaisesti, tarjoat arvokkaita harrastusmahdollisuuksia innokkaille nuorille tai mahdollistat köyhän zimbabwelaisen orpolapsen päivän ainoan lämpimän aterian. Lahjakortin saat helposti seuraavia ohjeita noudattamalla.

 1. Valitse yksi seuraavista hyväntekeväisyyskohteista:

  a) Kymmenen siemenestä kasvatetun puun istuttaminen 10 €

  Metsänistutushankkeella ja maanparannusohjelmalla taataan polttopuun saanti Dzivarasekwan yhteisölle, kasvatetaan vihanneksia ja hedelmiä Dzikwan toimintakeskuksen orpolapsille, kohennetaan paikallisten viljelijöiden satoja ja annetaan ympäristökasvatusta.

  b) Välineitä ja ohjausta lasten kulttuuri- ja urheilutoimintaan 30 €

  Kulttuurilla ja liikunnalla on tärkeä rooli orpolasten elämässä, sillä harrastukset tuovat iloa ja auttavat keskittymään muuhunkin kuin haastavaan arkeen. Dzikwan toimintakeskuksen nuorten joukosta löytyy lahjakkaita laulajia, tanssijoita ja jalkapalloilijoita, jotka palavat halusta esiintyä ja näyttää taitonsa.

  c) Päivän lämpimän aterian tarjoaminen sadalle orpolapselle 50 €

  Monelle orpolapselle Dzikwan toimintakeskuksen tarjoama lämmin ateria on päivän ainoa ja täydellä vatsallahan jaksaa opiskella, harrastaa ja leikkiä. Joulun kunniaksi pöytiin katetaan jopa kaikkien suurinta herkkua eli kanaa ja riisiä!

 2. Suorita haluamasi maksu Zimbabwen Aids-orvot ry:n tilille FI76 1745 3000 0616 40 (Nordea) jollakin seuraavista viitenumeroista a) 1135 metsänistutus- ja ympäristökasvatusprojekti, b) 1067 kulttuuri ja -urheilutoiminta, c) 1038 ruokailu.
 3. Printtaa itsellesi sopiva lahjakortti tai lataa tiedosto (jpg) koneellesi ja lähetä se sähköisesti liitetiedostona.

Kiitos avustasi!