Orpolapset opintielle NYT!


Koulunkäynti Zimbabwessa

Dzivarasekwa on yksi Hararen köyhimmistä lähiöistä. Kouluikäisiä lapsia on arviolta 25 000, ja heistä vain noin 2/3 pääsee kouluun. Koulunkäynti on maksullista, minkä lisäksi koululaisten tulee hankkia myös pakolliset koulupuvut sekä muut varusteet ja tarvikkeet. Me hoidamme kummien kanssa koulumaksut.

Tarjoamme lapsille tukiopetusta

Läksyjen teko on lapsille usein hankalaa, sillä Dzivarasekwan kodit ovat ahtaita, usein niistä puuttuu sähkö ja huonekalujakin on vain vähän.Toimintakeskuksella lapset saavat tukiopetusta englannin kielessä ja kirjallisuudessa, historiassa, kirjanpidossa ja matematiikassa. Opettajina toimivat Dzikwan työntekijät ja vapaaehtoiset. Toimintakeskuksella on myös kirjasto, josta löytyy koulukirjoja paikan päällä opiskeltavaksi.

IT-opetus toimintakeskuksessa

Toimintakeskuksen hyvin varustetussa IT-luokassa on mahdollisuus opiskella tietotekniikkataitoja oman opettajan johdolla. Olemme saaneet tietokoneet lahjoituksena suomalaisilta lahjoittajilta. Tarjoamme opetusta kaikille Dzikwan lapsille, ala-asteen ryhmistä alkaen. Tietotekniikkataitojen opiskelu on tärkeää, sillä ala on yksi nopeimmin kasvavista aloista Zimbabwessa.

Tue lasten koulunkäyntiä! Voit maksaa valitsemasi summan yhdistyksemme pankkitilille:

Zimbabwen Aids-orvot ry
Nordea NDEAFIHH
FI76 1745 3000 0616 40
viitenumero 1106